Electromecànic/a

Okoa Cheste, Algemesí, Carlet y Enguera

Com a Electromecànic/a la teva missió consistirà a assegurar l'adequat funcionament de les línies de producció, complint amb el manteniment preventiu planificat i realitzant intervencions correctives precises per a la consecució dels resultats.

Funcions

1.- Executar la planificació del Manteniment Preventiu i solucionar les Avaries i problemes sorgits en les Línies de Producció.

- Realitzar una revisió superficial de les Línies de Producció i dur a terme les intervencions i/o tasques organitzades, i prioritzades pel responsable immediat.

- Participar en els canvis i relleus de torn, assegurant l'intercanvi rigorós i precís de la informació per al correcte desenvolupament del treball.

- Deixar constància i registrar correctament la informació en el Sistema per verificar que s'ha realitzat la intervenció i col·laborar a obtenir la traçabilitat en el Manteniment.

- Mantenir un comportament i una actitud positiva, orientada a donar suport a altres companys per assegurar la consecució dels objectius establerts.

- Col·laborar en la realització d'anàlisi i generació d'Hipòtesis sobre les incidències i fallades localitzades per ajudar a plantejar alternatives per a la seva solució.

2.- Vetllar per l'ús adequat dels Recanvis.

- Proporcionar suport al Gestor del Magatzem quan ho requereix, en l'organització i un ús adequat dels Recanvis.

- Quan la intervenció requereix de l'ús d' un recanvi, consultar en el Sistema la disponibilitat d'aquest recanvi.

- Deixar constància en el Sistema de l'ús del recanvi quan es tanca l'Ordre de Treball, vetllant per una organització rigorosa i fiable dels materials utilitzats.

3.- Mantenir el Taller de Manteniment i Instal·lacions del Client.

- Realitzar la neteja de l'Àrea de Manteniment amb l' objectiu d'organitzar i mantenir la zona en perfecte estat per facilitar el treball.

- Assegurar que el Material, així com el de l'Àrea de Manteniment (Caixa d'Eines, Trepat, Radial...) es troba en perfectes condicions per al desenvolupament del treball.

- Realitzar les Intervencions orientades a millorar i mantenir en un estat adequat les Instal·lacions del client.

- Millorar els Processos d'OKOA i complir la normativa

- Mostrar atenció a les deficiències que puguin existir en els Processos i relacions que tenen lloc a OKOA.

- Complir i vetllar pel compliment de la Normativa Interna d'OKOA i la companyia del Client.

- Participar activament en les reunions, compartint possibles accions de millora observades per generar valor en les Línies de Producció i facilitar la consecució dels objectius d'OKOA.






















S'ofereix

- Salari a Convenir segons Experiència, Coneixements i Habilitats, entre 23.000 i 31.000 € bruts/anuals.

- Entorn Dinàmic i de Continu Aprenentatge.

- Creixement Professional associat a un Pla Retributiu.



Requisits

- FP Grau Mitjà o Grau Superior en Electricitat i Electrònica i/o Electricitat, Mecànica, i/o Manteniment d'Equips Industrials.

- Coneixement en Electromecànica, Equips Industrials, Instal·lacions Industrials, Hidràulica, Pneumàtica i Mecatrònica Industrial.

- Experiència en ús de GMAO.

- Experiència en Entorns Industrials, preferiblement, del Sector Alimentació.

- Disponibilitat per treballar en Torns Rotatius de Matí, Tarda, Nit (5è Torn).

- Pensament operatiu (Problema - Causa - Solució)

- Treball en equip

- Orientació a la millora