Assessor/a d'assegurances

Generali Quart de Poblet

GENERALI busca incorporar al seu equip de vendes un assessor/a d'assegurances a Quart de Poblet-València per a prospecció, gestió i fidelització de clients.

En el següent enllaç podràs visualitzar un vídeo i una simulació per a ser assesor/a d'assegurances: https://www.generali.es/ser-agente

Descripció

Amb 77.000 empleats i 65 milions de clients a més de 60 països, el Grup GENERALI ocupa una posició de lideratge en el mercat mundial.

Present al mercat espanyol des de fa més de 180 anys, és sinònim de confiança per a més de tres milions de clients, gràcies a la professionalitat de l'equip humà i a la nostra xarxa de mediadors.

Actualment més del 50 % del volum de primes del sector és distribuït per mediadors físics. Continua sent un negoci de persones, dotades d'eines digitals d'assessorament, un negoci de confiança i proximitat al llarg de cada fase del cicle de vida del client.

Pensem que estem en el millor moment perquè el nostre camí i el de gent com tu, es creuin i construir junts un il·lusionant projecte de creació d'una selecta xarxa d'Agents professionals. La millor del sector. 

GENERALI ofereix:

- Formació contínua

- Tutors per al teu desenvolupament

- Conciliació laboral

- Estabilitat en una empresa líder a nivell mundial

- Ingressos competitius: fix mensual + bonus i incentius + comissions per noves vendes i renovació de cartera

- Una de les millors empreses d'Espanya per treballar

- Contracte Mercantil.

Funcions

- Desenvolupar un pla de carrera estable i a llarg termini mitjançant la prospecció, gestió i fidelització de clients.

- Assessorar el client mitjançant ofertes personalitzades amb el suport de les millors eines digitals i comercials.

- Formar-te de manera contínua en una àmplia gamma de productes, tant personals com d'empreses, per poder assessorar de manera integral els teus clients.

- Gestionar les oportunitats comercials que et facilitem a través del nostre CRM de gestió, tant per a clients potencials com per als clients que ja tinguis a la teva cartera.

- Desenvolupar les teves habilitats "Phygital", combinant l'atenció presencial amb l'online, mitjançant l'ús de diferents aplicacions digitals que GENERALI desenvolupa per facilitar la teva activitat.

S'ofereix

- Un projecte estable i a llarg termini amb el suport d'un tutor personal que t'ajudarà a assolir els teus objectius en cada etapa i que et permetrà tenir el teu propi negoci.

- Ingressos creixents i recurrents mitjançant un sistema retributiu compost per fix mensual + bonus + comissions per vendes i mateix percentatge de comissió en renovació de cartera.

- Gestió del teu propi negoci amb un contracte mercantil i el recolzament d'una companyia líder en el sector.

- Estabilitat professional en un sector estable i confiable, fins i tot en temps d'incertesa.

- Flexibilitat horària per facilitar-te la conciliació.

- Eines digitals i de gestió, punteres en el sector assegurador.

- Formació al nostre càrrec perquè obtinguis el Certificat Grup 2, exigit per la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions per exercir la professió.

- Un complet programa de formació contínua en productes i habilitats, amb la possibilitat d'obtenir més certificacions oficials.


Requisits

Requisits mínims:

- Estudis mínims: Batxillerat

- Experiència d'almenys 1 any en llocs comercials o gestió de comptes.

- Imprescindible residència a la província del lloc vacant durant els 2 últims anys.


Requisits que et donaran un plus:

• Titulació universitària.

• Experiència en el sector segurs o en banca.

• Esperit emprenedor i habituat a treballar per objectius.

• Habilitats de negociació i alta capacitat de comunicació.

• Perfil digital.