Grupo 360 RRHH

Grup 360 està format per professionals especialistes en la gestió de serveis de RRHH. Oferim una àmplia experiència a buscar solucions estratègiques per a l'empresa en l'àmbit del Treball Temporal, Selecció i serveis d'Outsourcing.

A través del nostre know-how en Recursos Humans i dels nostres processos de selecció de personal, aportem els millors professionals per oferir un servei especialitzat, flexible i rendible. Creiem fermament en les persones com a peça clau en el desenvolupament i acompliment de la nostra activitat.

Si estàs buscant feina, trobes amb nosaltres, i et guiarem per aconseguir aquesta ocupació de forma única i personalitzada, estant a prop de tu, ajudant-te a avançar i créixer.

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Grupo 360 RRHH i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV