V2C

Avui ens impulsem cap a una nova forma d'entendre-ho tot. Fabriquem i desenvolupem e-Chargers amb tecnologia espanyola i europea, reduint eficaçment el temps de recàrrega i cost.

Però V2C va més enllà.

Recorrem el futur, la sostenibilitat i la innovació a través de la recàrrega elèctrica. Perquè som una comunitat tecnològica experta en e-mobility, que aposta per una nova forma de viatjar. Més tranquil·la, elegant i silenciosa.

Per això, despleguem tot el nostre coneixement per oferir la màxima qualitat, intel·ligència i perfecció.

Estem en constant moviment cap al futur. Desenvolupant i estudiant noves formes de mobilitat elèctrica, explorant les fronteres a través del disseny, desenvolupament i posada a punt.

Ofertes de treball relacionades

V2C
Xirivella
Assessor/a comercial

Som LugEnergy, una companyia especialitzada en la instal·lació de carregadors per a veh...

V2C
Xirivella
Desenvolupador Python sènior

Som V2C,companyia dedicada al disseny i desenvolupament de carregadors per a vehicles e...

V2C
Xirivella
Operari/a de línia de producció de carregadors per a cotxes elèctrics

Empresa líder en la fabricació de carregadors per a cotxes elèctrics, estem en recerca ...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a V2C i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV