R&M Frío

R&M som un dels majors proveïdors per a la indústria alimentària a nivell nacional.

Empresa valenciana, especialista en instal·lació i manteniment de refrigeració industrial, disposem d'oficines i servei tècnic a València i Madrid per a cobrir les necessitats dels nostres clients.

El nostre objectiu és "APORTAR UN VALOR AFEGIT" a la seva instal·lació sent una part activa del seu projecte; per al que busquem solucions personalitzades que millorin la qualitat del seu producte, vigilant en tot moment el cost d'explotació de la seva planta.

Per això invertim en enginyeria i busquem dia rere dia millorar aplicant i desenvolupant les últimes novetats tecnològiques que l'ajudin a estar entre els millors.

Ofertes de treball relacionades

R&M Frío
Paterna
Cap d'Obra

Des de Disseny i Manteniment de Plantes Frigorífiques busquem un/a Cap/a d'obra amb exp...

R&M Frío
Paterna
Oficial frigorista

Estem en recerca d'un Frigorista Oficial de Primera i de Segona amb experiència en inst...

R&M Frío
Paterna
Tècnic de PRL

Des de Disseny i Manteniment de Plantes Frigorífiques busquem un/a Tècnic/a per al depa...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a R&M Frío i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV