Atria Clean

ATRIA CLEAN és una organització especialitzada en el servei de manteniment, neteja i higiene d'indústries, empreses, col·lectivitats i residencial.

ATRIA disposa d' un responsable de qualitat i producció en el servei prestat a cada client per a la planificació, organització, formació i supervisió contínua de les tasques de manteniment i neteja gestionant les necessitats del centre i el personal al nostre càrrec.

El nostre objectiu és l'excel·lència en el treball diari. Per a això utilitzem les millors tècniques de gestió per al control de la qualitat total dels nostres serveis (selecció, ordre, neteja, estandardització i disciplina) i metodologies com el cicle de millora contínua (PDCA) per a la millora dels processos del servei prestat a cada client.

Ofertes de treball relacionades

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Atria Clean i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV