Enginyer/a disseny de Catenàries

Exceltic Provincia de Valencia

Vols formar part de l'experiència Exceltic, una empresa amb estratègia centrada en les persones?

Tens inquietud per conèixer el sector tècnic i tecnològic?

Aquesta és la teva oportunitat! 👇

Estem en recerca activa d'un/a Enginyer/a de disseny de Catenàries, per participar en projectes de gran envergadura






Descripció

Som una empresa de serveis d'enginyeria i consultoria tecnològica. Desenvolupem la nostra activitat en diferents sectors (Ferroviari, Aeronàutic, Espai, Defensa, Energia, Automoció, Indústria, Tecnologies de la Informació i Telecomunicacions). També proporcionem serveis d'auditoria tècnica i formació especialitzada.

A dia d'avui comptem amb una sòlida cartera de clients multinacionals en els diferents sectors i una de les ofertes més completes del mercat.

A la família Exceltic Som més de 450 membres i comptem amb oficines a Madrid, Barcelona i Bilbao i amb projectes als cinc continents.

No ho dubtis... ¡Únete a nuestro equipo!






Funcions

- Elaboració de Plànols i Dissenys: Crear i desenvolupar plànols detallats de les catenàries, utilitzant programari de disseny assistit per ordinador (CAD)

- Càlculs i Anàlisis Tècniques: Realitzar càlculs estructurals i elèctrics per garantir que el disseny de les catenàries compleixi amb els requisits de seguretat i rendiment.

- Elaboració d' Especificacions Tècniques: Redactar especificacions tècniques detallades per a tots els components del sistema de catenàries.

- Gestió de Projectes: Coordinar i gestionar totes les fases del projecte de disseny de catenàries, des de la concepció inicial fins a la implementació i posada en servei.

- Documentació i Reports: Mantenir una documentació detallada de tot el procés de disseny, incloent plànols, càlculs, especificacions i reports de progrés. 

S'ofereix

1. Posició estable.

2n. Contracte indefinit.

3r. Pla de retribució flexible (assegurança mèdica, tiquet transport, restaurant i guarderia).

4t. Pla de formació.

5è. Teletreball 100%






Requisits

- Grau en Enginyeria

- Experiència mínima de 5 anys en disseny de catenàries.

- Bon nivell d' anglès

- Persona proactiva, organitzada i empàtica; acostumada a treballar en equip.