Tècnic/a de manteniment electromecànic en unitat mòbil

Okoa Riba-roja de Túria

A OKOA no només fem Manteniment, ajudem a la transformació: la nostra filosofia es basa en la curiositat, l'adaptació i la humilitat en la gestió de l'àrea de manteniment de la companyia, orientats a proporcionar TRANQUIL·LITAT en la cura dels actius als nostres clients i un PROJECTE VITAL a les persones que la formen.

Els/les electromecànics/es d'aquesta unitat mòbil surten del nostre taller situat a Ribarroja amb una furgoneta d'empresa i es desplacen fins a Enguera.

Funcions

Com a Electromecànic/a la teva Missió consistirà a assegurar l'adequat funcionament de les línies de producció, així com de les instal·lacions del client, complint amb el manteniment preventiu planificat i realitzant intervencions correctives precises per a la consecució dels resultats.

1) Executar la planificació del manteniment preventiu i solucionar les avaries i problemes sorgits en les línies de producció

- Realitzar una revisió superficial de les línies de producció i dur a terme les intervencions i/o tasques organitzades i prioritzades pel responsable immediat.

- Participar en els canvis i relleus de torn, assegurant l' intercanvi rigorós i preu de la informació per al correcte desenvolupament del treball.

- Deixar constància i registrar de manera correcta la informació en el sistema per verificar que s' ha realitzat i col.laborar a obtenir la traçabilitat en el manteniment.

- Mantenir un comportament i una actitud positiva, orientada a donar suport a altres companys per assegurar la consecució dels objectius establerts.

- Col·laborar en la realització d'anàlisis i generació d'hipòtesis sobre les incidències i fallades localitzades per ajudar a plantejar alternatives per a la seva solució.

2) Vetllar per l' ús adequat dels recanvis

- Proporcionar suport al gestor del magatzem quan ho requereix, en l' organització i un ús adequat dels recanvis.

- Quan la intervenció requereix de l' ús d' un recanvi, consultar en el sistema la disponibilitat d' aquest recanvi.

- Deixar constància en el sistema de l' ús d' aquest recanvi quan es tanca l' ordre de treball, vetllant per una organització rigorosa i fiable dels materials utilitzats.

3) Mantenir el taller de manteniment i instal·lacions de la companyia del client

- Realitzar la neteja de l' àrea de manteniment amb l' objectiu d' organitzar i mantenir la zona en perfecte estat per facilitar el treball.

- Assegurar que el material, així com el de l'àrea de manteniment (caixa d'eines, trepant, radial...) es troba en perfectes condicions per al desenvolupament del treball.

- Realitzar les intervencions orientades a millorar i mantenir en un estat adequat les instal·lacions de la companyia del client.

- Millorar els processos propis d' OKOA i complir la normativa

- Mostrar atenció a les deficiències que puguin existir en els processos i relacions que tenen lloc a OKOA.

- Complir i vetllar pel compliment de la normativa interna d' OKOA i la companyia del client.

- Participar activament en les reunions, compartint possibles accions de millora observades per generar valor en les línies de producció i facilitar la consecució dels objectius d' OKOA.

























S'ofereix

- Salari a convenir segons Experiència, Coneixements i Habilitats, entre 21.000 i 30.000 € bruts/anuals.

- Entorn dinàmic i de continu aprenentatge.

- Creixement professional associat a un Pla Retributiu.

- Jornada de treball serà de 8:00 a 16:00 (amb disponibilitat d'algun cap de setmana).

Requisits

- FP, Grau Mitjà o Grau Superior en Electricitat i Electrònica i/o Electricitat i Mecànica, i/o Manteniment d'Equips Industrials.

- Coneixement en electromecànica, equips Industrials, instal·lacions industrials, hidràulica, pneumàtica i mecatrònica Industrial.

- Experiència en ús de GMAO

- Experiència en entorns industrials, preferiblement, del sector de l'alimentació