Tècnic/a de muntatge mecànic

Okoa Riba-roja de Túria

Com A TÈCNIC/A DE MUNTATGE MECÀNIC la teva Missió en OKOA consistirà a assegurar l'adequada fabricació, muntatge i instal·lació de components i equips industrials complint les especificacions i requisits, així com proporcionar suport en les instal·lacions dels clients complint amb les accions vinculades a l'arrencada, manteniment preventiu i intervencions correctives.

Funcions

1) Dur a terme les accions necessàries per a la Fabricació Mecànica i Muntatge d' Equips Industrials.

- Complir rigorosament amb els processos i protocols definits per al muntatge i ajust d'equips industrials (maquinària i equips, mecanitzats, instal·lacions...).

- Seguir les instruccions de treball establertes i complir amb les normatives vinculades a la qualitat.

- Entendre i interpretar les ordres de treball i les instruccions de disseny (plànols) complint els requisits especificats per a la fabricació d'equips industrials, garantint el seu òptim funcionament.

- Localitzar i preparar els materials i components necessaris per dur a terme el procés de fabricació, assegurant-se la seva disponibilitat.

- Manipular eines per al tall, plegament, rectificat... per a la fabricació de peces d' acer inoxidable, alumini i ferro. També realitzar treballs de soldadura (MIG, TIC i/o Electrodo).

- Realitzar un ús adequat de les eines emprades en el muntatge.

- Acoblar les diferents peces i elements que formen els equips industrials, i comprovar les seves especificacions i funcionalitat.

- Coordinar amb els Tècnics de Muntatge Elèctric els treballs propis d' electricitat necessaris en els equips industrials, i, si es requereix, amb els Programadors els corresponents a la programació.

- Preparar i envasar els equips industrials per al seu enviament i posterior muntatge en les instal·lacions del client.

- Mantenir un comportament i una actitud positiva, orientada a donar suport a altres companys per assegurar la consecució dels objectius establerts.

2) Dur a terme les accions necessàries per al Muntatge dels Equips Industrials a les instal·lacions del Client.

- Realitzar les tasques de càrrega els equips industrials en el transport.

- Un cop a les instal·lacions del client, descarregar els equips industrials (amb carretó elevador) segons les indicacions del client.

- Seguir les normes del client durant el procés de muntatge i instal·lació, realitzant els ajustos i/o rectificacions pertinents, si és necessari.

- Treballar juntament amb els Tècnics de Muntatge Elèctric per desenvolupar els treballs de muntatge i instal·lació convenientment, garantint el correcte funcionament dels equips industrials en l'arrencada.

- Netejar la zona de treball i recollir els materials sobrants, eines... i carregar-los en el transport.

- Recollir signatura del client en el comunicat de treball donant la seva conformitat als treballs.

- Documentar amb fotos i vídeos l'adequada instal·lació i funcionament dels equips a l'Encarregat de Taller i Enginyer responsable del projecte d'OKOA.

3) Reparació d' Avaries i treballs de Manteniment Preventiu en els equips industrials del Client.

- En treballs de reparació d'avaries, analitzar la seqüència Causa – Problema – Solució, i comprovar que es disposa dels materials i eines per a la seva reparació (parcial o total).

- En treballs de manteniment preventiu, repassar totes les peces mecàniques (rodaments, cadenes, eixos, motors, etc.) determinant, segons el seu desgast, si és necessària la seva substitució.

- Informar el responsable (Encarregat de Torn) de quines peces mecàniques són necessàries per desenvolupar els treballs de manteniment.

- Un cop finalitzats els treballs recollir la signatura del responsable donant la seva conformitat als treballs realitzats.

- Emplenar el comunicat de treball, detallant les accions i els materials emprats.





























S'ofereix

Horari: De 7:00 a 15: 00 amb possibilitat d'algun cap de setmana.

Requisits

- FP, Grau Mitjà o Grau Superior en Fabricació Industrial, Mecànica, Mecatrònica i/o Manteniment d'Equips Industrials.

- Possibilitat de desplaçament per a proporcionar servei al client a la província de València.

- Possibilitat de realitzar torns matí, tarda i nit per prestar servei al client.

- Possibilitat de treballar 1-2 caps de setmana / mes per realitzar les posades en marxa als clients.

- Coneixement en Equips Industrials, Instal·lacions Industrials, Hidràulica, Pneumàtica i Mecatrònica Industrial.

- Experiència en assemblatge, tornilleria, soldadura, interpretació de plànols, verificació de mesures etc...